Trafik Haftasında Roller Değişti

55inci kuruluş yılını kutlayan Koyuncu Grup, Trafik Haftası için dikkat çekici bir tanıtım filmine imza attı. Trafikte güvenliğin önemi vurgulanan filmde ebeveyn rolünü üstlenen bir çocuk gün içerisinde trafikte neler yaşadığını bize gösteriyor. Filmde diğer taraftan evde çocuğun dönmesini bekleyen ebeveynlerin yaşadıkları kaygıyı da yakından hissediyoruz.

Yaklaşık 150 kişi ile çekimleri tamamlandı

Yönetmenliğini ulusal ve global pek çok marka ile çalışmakta olan Abdullah Bozkurt gerçekleştirirken, filmin yapımcılığını ATO MEDYA gerçekleştirdi. 150 kişilik ekip filmin çekimlerinde ve prodüksiyonunda yer aldı. Çocuk oyuncu Çınar Özer dışındaki tüm oyuncular Koyuncu Grup çalışanlarından oluştu.

Erol Barış: “Trafik güvenliğine katkı en temel hedeflerimizden biri”

Otomotiv, akaryakıt ve araç muayene sektörlerinde faaliyet göstermelerinden dolayı trafik güvenliğini ön planda tuttuklarını belirten Koyuncu Grup Kurumsal İletişim Yöneticisi Erol Barış, bu konudaki sosyal sorumluluk projelerini her zaman desteklediklerini belirtti.

Bu reklam filmi ile de bilinçlenmeye dikkat çekmek istediklerini ifade eden Erol Barış şöyle devam etti: “Mayıs ayının ilk haftası çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Karayolu Trafik Haftası’ bizim için çok değerlidir. Her yıl faaliyet gösterdiğimiz illerde resmi kurumlarımızla işbirliği içerisinde etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl pandemiden dolayı etkinlik planlayamadık. Biz de dikkat çekici bir film ile trafikte olmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğuna vurgu yapmak istedik. Filmimizde rolleri değiştirdik ve bir çocuğun masumiyetini trafiğin akışına emanet ettik. İstiyoruz ki araç kullanan herkes bu çocuğumuzu hep hatırlasın ve trafikte sorumlu davransın. İnsan hayatı çok değerli. Her fırsatta farkındalığı arttırmak için çaba gösterelim, hayatları kurtaralım.”

Filmin Künyesi

Yönetmen: Abdullah Bozkurt

Yapımcı: ATO MEDYA

Senaryo: Erol Barış - Arif Talha Olçar

Çocuk Oyuncu: Çınar Özer

Görüntü Yönetmeni: Ahmet Tapan

VİDEO İZLEME LİNKLERİ

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=0Wb_FFHgiC0

Facebook

https://www.facebook.com/KoyuncuGrupResmi/videos/1205192289934301

Linkedin

https://www.linkedin.com/posts/koyuncu-grup_trafikte-g%C3%BCvenle-mutlulukla-huzurla-seyahat-activity-6794978827157155840-qFgp/

Instagram

https://www.instagram.com/koyuncu.grup/